Nabasco®Sign

Een weloverwogen duurzame keuze

Met de introductie van Nabasco®Sign is er niet alleen een milieuvriendelijk, maar ook een zeer hoogwaardig verkeersbord beschikbaar dat laat zien dat topkwaliteit en duurzaamheid heel goed samen gaan.

NABASCO® SIGN: TOPKWALITEIT EN 100% DUURZAAM

Nabasco®Sign is het meest innovatieve en kwalitatieve verkeersbord dat er nu op de markt is. Een bewezen vervanger voor traditionele verkeersborden die bijdraagt aan de beweging richting een duurzamere leefomgeving.

Nabasco® biocomposiet heeft een lange levensduur. De kwaliteit van het biocomposiet blijft gedurende de levensduur hoog. In tegenstelling tot veel andere composieten is het biocomposiet van Nabasco®Sign een thermo hardend materiaal. Dit wil zeggen dat het bord niet vervormt en extreme temperaturen kan weerstaan van -50°/+150°. Hierdoor kent het verkeerbord geen problemen op het gebied van krimpen of uitzetting. Dit is essentieel voor de goede en langdurige hechting van de signface (de retro-reflecterende sticker met daarop het verkeersteken).

De kwaliteit van Nabasco® biocomposiet is uitvoerig getest. De fabrikant heeft meer dan 40 jaar ervaring met vervaardiging van composiet en vele producten hebben zich reeds decennia bewezen in de praktijk. Hetzelfde procedé wordt namelijk gebruikt voor de productie van elektriciteitskasten, gevelplaten en koplampen voor de automobielindustrie. Dit onderstreept dat u met Nabasco®Sign een bewezen kwaliteitsproduct koopt.

Nabasco®Sign is volledig biobased en bestaat uit Nederlands riet, kalk en hars. Er wordt vooral gebruik gemaakt van lokale natuurlijke reststromen Grondstoffen hoeven hierdoor niet van de andere kant van de wereld te komen. Bij de productie, die net over de Nederlandse grens plaatsvindt, ontstaat bijna geen afval. En na afloop van de levensduur van het verkeersbord is deze volledig recyclebaar. 100% circulair dus!

Vooralsnog zijn er 10 verkeersbordformaten beschikbaar die qua afmetingen geschikt zijn voor gebruik binnen de bebouwde kom, op bedrijfsterreinen en op andere openbare plekken waar verkeers- en informatieborden nodig zijn. Hiermee wordt 90% van de totale bordenbehoefte gedekt. Het is de verwachting dat er op termijn ook voor buiten de bebouwde kom Nabasco® biocomposiet verkeersborden beschikbaar komen.

Wilt u ook inzetten op een duurzamere leefomgeving? Kies dan voor Nabasco®Sign; een bewuste keuze voor een 100% doordacht duurzaam verkeersbord!

NABASCO® biocomposiet

De markt vraagt om duurzaamheid.

Het is logisch dat er in de branche van verkeersveilige oplossingen steeds meer vraag komt naar duurzame alternatieven. In een markt waarin jaarlijks tienduizenden borden worden vervangen is de impact op het milieu groot en is er in toenemende mate behoefte aan een duuzaam alternatief.

Het is een uitdaging die we als POL Heteren graag aangaan. Samen met NPSP, de koploper op het gebied van alternatieve composieten, hebben we de afgelopen jaren volop geïnvesteerd en geïnnoveerd met als resultaat het beste en meest milieuvriendelijke en duurzame verkeersbord.

Meer informatie ontvangen?

Als u geïnteresseerd bent in duurzame verkeersborden van Nabasco® biocomposiet of vragen heeft over deze kwalitatief hoogwaardige verkeersborden, helpen we u graag verder! Neem hiervoor contact op met onze afdeling verkoop.