Nabasco® biocomposiet is een product met een lange levensduur waarbij de kwaliteit gedurende de levensduur hoog blijft. In tegenstelling tot veel andere composieten is dit product een thermo hardend materiaal. Dit wil zeggen dat het bord niet vervormt en extreme temperaturen kan weerstaan van -50°/+150°. Bij thermo plasten zoals PVC houdende producten kunnen problemen ontstaan op het gebied van krimp, uitzetting, hardheid en sterkte van het materiaal, hechting van het folie etc. Bij Nabasco® biocomposiet is de kans daarop nihil.

 

De kwaliteit van het product is uitvoerig getest en er is al meer dan 40 jaar ervaring in de praktijk.  Hetzelfde procedé wordt gebruikt voor de productie van elektriciteitskasten, gevelplaten en koplampen voor de automobielindustrie. Ook dat laat zien dat dit om een bewezen kwaliteitsproduct gaat.

 

Het bord wordt geleverd volgens de VNVF – Ultimate Signing 20 jaar standaard.  Dit wil zeggen voorzien van een geprint beeldvlak met de beste retro-reflectieprestaties en voorzien van een beschermlaminaat. Op het bord wordt een aflopende garantie van 20 jaar verleend.