Nieuws2020-11-30T10:13:21+00:00

Nabasco®Sign

100% actueel

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de introductie van NabascoSign en de toepassing ervan in de openbare ruimte. Lees op deze nieuwspagina ook meer over de bevindingen van enthousiaste gebruikers.
NabasoSign: Topkwaliteit en 100% duurzaam

24mei 2022

Aandacht voor NabascoSign als innovatief product in BouwCirculair

Ons innovatieve biobased verkeersbord Nabasco®Sign staat wederom positief in de schijnwerpers. In het tijdschrift BouwCirculair wordt middels een speciale katern aandacht gevraagd voor innovaties op gebied van duurzaamheid in de infra sector. Extra leuk is dat een van onze Nabasco®Sign verkeersborden

2september 2021

Cradle to Cradle certificaat voor Nabasco®Sign

Nabasco®Sign, ons biocomposiet verkeersbord, heeft onlangs het certificaat Cradle to Cradle Bronze verkregen. Nabasco®Sign verkeersborden bestaan uit Nederlands riet, kalk en hars. Er wordt voor de vervaardiging van dit vernieuwende verkeersbord gebruik gemaakt van lokale natuurlijke reststromen. Grondstoffen die niet ten

25juni 2021

Ga voor duurzaam en circulair bij vervangen van verkeersborden

Verkeersborden vervangen? Ga voor duurzaam en circulair. Gebruik Nabasco®Sign biocomposiet verkeersborden; daarmee draagt u actief bij aan het behalen van de doelen uit het Klimaatakkoord.

Bij gemeente Súdwest-Fryslân gaan ze voortvarend te werk. Er wordt actief getest. Ze beoordelen de kwaliteit en

19mei 2021

Dubbel duurzaam: Nabasco®Sign borden bij laadpalen Oost Gelre

Ons wagenpark wordt steeds duurzamer. Het aantal elektrische auto’s stijgt jaar naar jaar. Voor het opladen van deze voertuigen moeten gemeenten voorzieningen treffen. Een deel van de openbare parkeerplaatsen zal moeten worden uitgerust met zogenaamde laadpalen om aan deze groeiende laadbehoefte

7mei 2021

Nabasco®Sign biobased verkeersborden voor Goeree-Overflakkee

In Nieuwe-Tonge, gemeente Goeree-Overflakkee, is het eerste biobased verkeersbord onthuld door wethouder Both. Hiermee is het startsein gegeven voor het plaatsen van de eerste 120 Nabasco®Sign biocomposiet verkeersborden op dit mooie groene eiland.

Er is in Goeree-Overflakkee bewust gekozen voor het

20april 2021

Eerste rotonde met Nabasco®Sign biocomposiet verkeersborden uitgevoerd

De gemeente Alphen aan den Rijn heeft een heuse duurzame primeur te pakken: als eerste gemeente kozen zij er voor een rotonde in zijn geheel uit te voeren met Nabasco®Sign biocomposiet verkeersborden.

Tijdens een inventarisatie kwam naar voren dat het nodig was

Top Sliding Bar

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Recent Tweets

Newsletter

Sign-up to get the latest news and update information. Don’t worry, we won’t send spam!

Ga naar de bovenkant