In 2021 hebben we ons biobased verkeersbord Nabasco®Sign geïntroduceerd. Een prachtig ‘groen’ verkeersbord met alle goede eigenschappen van een traditioneel verkeersbord maar vervaardigd uit duurzaam biocomposiet. Een goede start die naar meer smaakt! Reden voor Rolf Groot van NPSP (sterk in biocomposiet) om ons te verrassen met een heerlijke taart. Alexander van de Pol steekt symbolisch het eerste kaarsje aan onder het toeziend oog van Peter Ooms en Ruud van den Bree.

Veel positieve reacties op ons duurzame biocomposiet verkeersbord Nabasco®Sign

In 2021 hebben we ons biobased verkeersbord Nabasco®Sign geïntroduceerd. Een prachtig ‘groen’ verkeersbord met alle goede eigenschappen van een traditioneel verkeersbord maar vervaardigd uit duurzaam biocomposiet.

We zijn aangenaam verrast over de vele positieve reacties die we van onze klanten krijgen. Ook zijn we heel blij met de kleine honderd gemeenten, water- en recreatieschappen, bedrijven en instellingen waar wij opdrachten voor deze duurzame borden van hebben mogen ontvangen. Daarnaast zijn er veel klanten die Nabasco®Sign borden meenemen in hun pilotprojecten voor een duurzamere buitenruimte. Mooie ontwikkelingen!

Cradle to Cradle™ Bronze certificaat bevestigd groene kwaliteiten van Nabasco®Sign

In september 2021 ontvingen we het Cradle to Cradle™ Bronze certificaat. Nabasco®Sign is hiermee het enige alternatieve, niet aluminium verkeersbord met dit certificaat. Voor de gebruiker geeft dit zekerheid dat er echt kritisch is gekeken naar de samenstelling van het gebruikte biocomposiet en het productieproces ervan.

In november viel Nabasco®Sign in Duitsland in de prijzen als nummer 1 innovatief product bij de jaarlijkse verkiezing van de branchevereniging AVK. Het baanbrekend ontwerp in combinatie met het gebruik van lokale duurzame grondstoffen gaven de doorslag.

Meer groene borden in 2022? Samen lukt dat!

Dat er afgelopen jaar al heel veel Nabasco®Sign verkeersborden zijn verkocht stemt tot tevredenheid. Maar wat zou het mooi zijn als we, samen met u, in 2022 verder groen groeien. Als de transitie naar duurzaam inkopen echt op gang komt. Stapt u ook over?