Ons innovatieve biobased verkeersbord Nabasco®Sign staat wederom positief in de schijnwerpers. In het tijdschrift BouwCirculair wordt middels een speciale katern aandacht gevraagd voor innovaties op gebied van duurzaamheid in de infra sector. Extra leuk is dat een van onze Nabasco®Sign verkeersborden als uithangbord voor dit onderwerp op de cover staat.

BouwCirculair informeert haar leden over een breed scala onderwerpen, zoals vernieuwende grondstoffen, innovatieve toeleveranciers, duurzaamheid in aanbestedingen, hergebruik, sloop en vervoer. BouwCirculair publiceert over inspirerende projecten, deelt praktische instrumenten en laat de sector aan het woord tijdens netwerkbijeenkomsten. Het hele nummer kunt u online doorbladeren. (editie 2-2o22).

Met Nabasco®Sign koopt u niet alleen een milieuvriendelijk maar ook een kwalitatief hoogwaardig verkeersbord. Een bewuste keuze op de route naar een duurzamere leefomgeving! Neem dus snel contact op met onze afdeling verkoop voor een vrijblijvende product demonstratie!