Verkeersborden vervangen? Ga voor duurzaam en circulair. Gebruik Nabasco®Sign biocomposiet verkeersborden; daarmee draagt u actief bij aan het behalen van de doelen uit het Klimaatakkoord.

Bij gemeente Súdwest-Fryslân gaan ze voortvarend te werk. Er wordt actief getest. Ze beoordelen de kwaliteit en de montage-eigenschappen Nabasco biobased verkeersborden. De keuze voor dit type bord is gemaakt op basis van de duurzaam en circulariteit. Ook belangrijk voor de gemeente: ze voldoen volledig aan alle wettelijke eisen.

Regelgeving biocomposiet verkeersborden

Nabasco®Sign biocomposiet verkeersborden voldoen volledig aan de geldende normen NEN-EN 12899-1 met verplichte CE-markering en de Nederlandse aanvulling NEN 3381:2020. De achterkant van Nabasco®Sign verkeersborden is grijs, zoals NEN 3381:2020 voorschrijft.

Daarnaast zijn Nabasco®Sign verkeersborden geclassificeerd als Level II – zilver – van de VNVF Ultimate Signing duurzaamheidsklasse. Het bord wordt geleverd met een retro-reflecterend beeldvlak klasse 3 conform VNVF Ultimate Signing™ standaard 2020.2 (20 jarige kwaliteit).

Nabasco verkeersborden bieden dus zekerheid op het gebied van duurzaamheid, regelgeving en levensduur. Andere pluspunten zijn de fraaie uitstraling en hoogwaardige afwerking.

Draag bij, stap over op circulaire verkeersborden!

Net als gemeente Súdwest-Fryslân ook geïnteresseerd in dé nieuwe standaard voor duurzame verkeerborden? We helpen u graag verder. Neem contact op met de adviseur in uw regio voor een demonstratie of aanvullend advies. Samen op weg naar een duurzamere leefomgeving!