Nabasco®Sign

Samen werken aan verbetering

Nabasco®Sign is een samenwerkingsverband van NPSP, de koploper op het gebied van biobased composieten en POL Heteren, al meer dan 50 jaar een betrouwbare en servicegerichte specialist in de markt van verkeer en veiligheid.

NABASCO® SIGN

Een duurzame samenwerking.

De vraag naar duurzame producten groeit enorm. Er worden vanuit de markt dus talloze alternatieve producten geïntroduceerd om aan die behoefte te voldoen. Er zijn goede en slechte alternatieven. Zeker ook als het gaat om milieuvriendelijke varianten van het traditionele verkeersbord. Bij POL Heteren willen we niet hoeven kiezen tussen duurzaamheid of kwaliteit. We willen geen compromis maar een oplossing en hebben onszelf daarom de vraag gesteld: wat is nu echt de beste, meest duurzame keuze voor verkeersborden? Nu én in de toekomst?

Samen met de koploper op het gebied van alternatieve composieten, NPSP, hebben we afgelopen jaren volop geïnvesteerd en geïnnoveerd met als resultaat het beste en meest milieuvriendelijke duurzame verkeersbord! Met de introductie van Nabasco®Sign komt er niet alleen een milieuvriendelijk maar ook hoogwaardig product beschikbaar dat laat zien dat topkwaliteit en duurzaamheid prima samen gaan.

Kiezen voor Nabasco®Sign betekent gaan voor het meest innovatieve en kwalitatieve product dat er nu op de markt is. Ontwikkeld en uitvoerig getest door hét toonaangevende bedrijf in biobases composieten NPSP. Geleverd door POL Heteren, dé betrouwbare en servicegerichte specialist met meer dan 50 jaar ervaring in veilige verkeersoplossingen.

Totaalleverancier op gebied van verkeer en veiligheid.

POL Heteren bv levert nagenoeg alles wat u in de openbare ruimte tegenkomt op het gebied van verkeer en veiligheid; verkeers- en straatnaamborden, portaalborden, oplossingen voor inrichting van veilige oversteekplaatsen, producten voor Werk in Uitvoering, straatmeubilair, actieraamwerken en innovatieve producten als snelheidsborden, LED-attentieborden en LED-zebrapaden. Wat u ook zoekt op dit gebied, u vindt het allemaal bij POL Heteren!

Voor duurzame, vezelversterkte kunststoffen.

NPSP maakt duurzame, vezelversterkte kunststoffen voor bouw, design, mobiliteit en industrie. Samen met haar opdrachtgevers realiseert NPSP verrassend mooie oplossingen voor technische vraagstukken. NPSP ontwikkelt de deze maatwerk oplossingen in nauw overleg met de klant. Heeft u een vormtechnisch vraagstuk en wilt u weten of composiet hierbij de uitkomst biedt? Aarzelt u dan niet ons te bellen of te mailen. We helpen u graag verder!

Meer informatie ontvangen?

Zowel NPSP als POL Heteren helpen u graag verder.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor technische informatie of de beschikbaarheid van producten.